Spaghetti met rozemarijnolie
Makkelijk, snel en lekker. Ideaal voor een snelle hap!
hoofd 30 min bereidingstijd
4
Benodigdheden
- Grillpan
- Vergiet
Ingredienten
- 300 g spaghetti
- 250 g kastanjechampignons
- 4 teentjes knoflook
- 250 g cherrytomaten
- 100 ml rozemarijnolie
- 100 g parmezaanse kaas
- 15 g basilicum
Werkwijze
* Klik hier voor het rozemarijnolie recept.
Stap 1/ Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Stap 2/ Kwast of was de paddenstoelen schoon en snijd ze in vieren. Hak de knoflook fijn, halveer de cherrytomaatjes en hak de basilicum grof.
Stap 3/ Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de paddenstoelen 3 min. tot ze beginnen te kleuren. Voeg de knoflook en tomaatjes toe en bak alles nog 3 min.
stap 4/ Giet de spaghetti af en roer de rozemarijnolie, paddenstoelen en tomaatjes door. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de geschaafde Parmezaanse kaas.
Stap 5/ Garneer het gerecht af met wat basilicum.