Groentebouillonpasta

Met deze variant op het veelzijdige bouillonblokje hoef je nooit meer naar de winkel voor een smaakversterker!

  • 10 min. bereidingstijd

  • -

Groentebouillonpasta

Bekijk hier de receptvideo (2 deel Stap 1/ Maak alle groenten schoon en snijd in stukken. Pureer ze samen met de zongedroogde tomaten, kruiden en zout tot een dikke pasta in de keukenmachine. Stap 2/ Bewaar de pasta in glazen potten. .

Benodigdheden

  • Blender

Ingredienten

  • 100 g wortel
  • 2 bleekselderij stengels
  • 1 kleine venkelknol
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g knolsselderij
  • 50 g zongedroogde tomaatjes
  • 1 bosje basilicum (30 g)
  • 1 bosje bladpeterselie (20 g)
  • 150 g zout

Werkwijze

Bekijk hier de receptvideo (2 deel

Stap 1/ Maak alle groenten schoon en snijd in stukken. Pureer ze samen met de zongedroogde tomaten, kruiden en zout tot een dikke pasta in de keukenmachine.

Stap 2/ Bewaar de pasta in glazen potten.

.

Koken met Kennis verklaart op een wetenschappelijke manier wat er in je pannen gebeurt. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang elke twee weken updates uit de keuken van Koken met Kennis. Wil je uitgebreide achtergrondinformatie, nieuwe recepten, foto’s en video’s dan kun je je later ook abonneren op onze betaalde nieuwsbrief. Zo leren we je beter en lekkerder koken.