DE BASIS 10: Tomatensaus

Een vegetarische tomatensaus met heel veel smaak. Lekker voor over de pasta of in een lasagne.

In deze video leer ik Katrien een basis tomatensaus maken voor over de pasta, voor in een lasagne (deel 11) of voor in een melanzane della parmigiana.

4 Reacties op "DE BASIS 10: Tomatensaus"

  • Karen

    22 maart 2022 om 19:16

    I.p.v. bouillonblokje gebruik ik als smaakmaker ansjovis (dan is de saus niet meer Vegan maar wel heel erg lekker!)

    • Eke Mariën

      20 mei 2022 om 09:42

      Goeie tip! Dank je Karen.

  • ruddy billiet

    29 mei 2020 om 16:37

    een suggestie: een beetje van je kookvocht bij de saus doen – maakt de saus iets smeuïger (zie in je boeken waarom) en de saus lekkerder

    • Eke Mariën

      29 mei 2020 om 21:28

      Hoi Ruddy, ja goeie toevoeging. Helemaal eens. Ik neem het mee als tip in het recept.

Reactie

Plaats hier uw reactie

Koken met Kennis verklaart op een wetenschappelijke manier wat er in je pannen gebeurt. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang elke twee weken updates uit de keuken van Koken met Kennis. Wil je uitgebreide achtergrondinformatie, nieuwe recepten, foto’s en video’s dan kun je je later ook abonneren op onze betaalde nieuwsbrief. Zo leren we je beter en lekkerder koken.