De Basis 3: Aardappels roosteren op twee manieren
In deze aflevering van DE BASIS leer ik Katrien aardappels roosteren. Een lekkere en makkelijke manier op aardappels klaar te maken. In de video roosteren we Rozeval aardappels, een stevige vastkokende aardappel met een rode schil. Ook maken we de zogenaamde ‘ultiem geroosterde aardappels’ van iets kruimige aardappels die we eerst voorkoken.
Hieronder vind je de links naar de recepten.
Rob Flapper
Dit is echt hartstikke leuk om naar te kijken als je van koken houdt en je wilt wat leren. Ik kook niet onaardig, al zeg ik het zelf, maar dat bijvoorbeeld hete aardappels meer melk opnemen als die zo heet mogelijk is, dat wist ik niet. En er zullen ongetwijfeld nog meer van dat soort momenten komen.
Bedankt Eke,
Rob
Eke Mariën
Hoi Rob, dank voor je positieve reactie! Leuk om te horen, dat motiveert om door te gaan.