De Basis 3: Aardappels roosteren op twee manieren

Aardappels roosteren is één van de makkelijkste en lekkerste manieren om aardappels klaar te maken.

In deze aflevering van DE BASIS leer ik Katrien aardappels roosteren. Een lekkere en makkelijke manier op aardappels klaar te maken. In de video roosteren we Rozeval aardappels, een stevige vastkokende aardappel met een rode schil. Ook maken we de zogenaamde ‘ultiem geroosterde aardappels’ van iets kruimige aardappels die we eerst voorkoken.

Hieronder vind je de links naar de recepten.

2 Reacties op "De Basis 3: Aardappels roosteren op twee manieren"

  • Rob Flapper

    3 april 2020 om 18:18

    Dit is echt hartstikke leuk om naar te kijken als je van koken houdt en je wilt wat leren. Ik kook niet onaardig, al zeg ik het zelf, maar dat bijvoorbeeld hete aardappels meer melk opnemen als die zo heet mogelijk is, dat wist ik niet. En er zullen ongetwijfeld nog meer van dat soort momenten komen.
    Bedankt Eke,
    Rob

    • Eke Mariën

      5 april 2020 om 22:30

      Hoi Rob, dank voor je positieve reactie! Leuk om te horen, dat motiveert om door te gaan.

Reactie

Plaats hier uw reactie

Koken met Kennis verklaart op een wetenschappelijke manier wat er in je pannen gebeurt. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang elke twee weken updates uit de keuken van Koken met Kennis. Wil je uitgebreide achtergrondinformatie, nieuwe recepten, foto’s en video’s dan kun je je later ook abonneren op onze betaalde nieuwsbrief. Zo leren we je beter en lekkerder koken.