DE BASIS 25: Vegan noedelsoep

Makkelijke noedelsoep vol met Zuidoost-Aziatische smaken.

Heerlijke vegan noedelsoep vol met typische smaken uit Zuidoost-Azië die je als maaltijd kunt serveren. Het maken van de vegan noedelsoep is een eitje, maar het is misschien wel even zoeken naar de ingrediënten voordat je kunt beginnen.

De kunst van een goede (noedel)soep zit hem in de basis, dat is meestal een bouillon. Voor deze vegan noedelsoep maak je eerst een aromatische bouillon met verschillende smaakmakers die veel in de Oost-Aziatische keuken worden gebruikt. Bekijk het recept via de link onderaan deze pagina.

Reactie

Plaats hier uw reactie

Koken met Kennis verklaart op een wetenschappelijke manier wat er in je pannen gebeurt. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang elke twee weken updates uit de keuken van Koken met Kennis. Wil je uitgebreide achtergrondinformatie, nieuwe recepten, foto’s en video’s dan kun je je later ook abonneren op onze betaalde nieuwsbrief. Zo leren we je beter en lekkerder koken.