Intro Koken met Kennis
In deze video leg ik uit wat Koken met Kennis inhoudt
5 Reacties op "Intro Koken met Kennis"
Boeken
- 29,95
Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze - en nog veel meer - vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingrediëntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is. Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. En als je die smaak eenmaal te pakken hebt, zul je vlees en vis geen moment meer missen. Koop nu > - 38,99
Als je begrijpt wat er in je pannen gebeurt, word je vanzelf een beter kok en krijg je meer controle in de keuken. Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk en laten zien hoe je de beste resultaten bereikt in je eigen keukenlab. Van het bakken van luchtige briochebroodjes en perfecte friet tot het vangen van aroma's in sauzen en schuimen. Koop nu > - Alleen 2e hands verkrijgbaar,00Waarom is mijn cake droog? Waarom is het ene koekje hard en het andere smeuïg en zacht? Of waarom wil mijn meringue maar niet mooi stijf worden? Met Bakken met kennis leer je hoe je jouw bakresultaten kunt perfectioneren. Eke Mariën geeft in dit boek praktische informatie waarmee je direct aan de slag kunt en de theorie om te begrijpen waarom je het zo moet doen.
Koop nu >
Workshop Agenda
Geen workshop gevonden
Vincent Reith
Ik ben nieuw lid en ben erg enthousiast. Maar vandaag heb ik de Bolognaise saus uit je boek gemaakt, die zonder meer erg lekker is, maar mij ontgaat ten enen male wat de connectie met Italië is. Mijn vrouw heeft Italien roots en was erg verbaasd. Waarom de naam Bolognaise voor deze saus?
Eke Mariën
Leuk te horen dat je enthousiast bent over Koken met Kennis. Wat betreft de Bolognesesaus. Volgens mij bestaat er niet één versie van deze saus. Ook in Italië heb je vele verschillende Bolognese sauzen. Ik Gemeenschappelijk hebben ze een basis van vlees en tomaat. Ik geef toe dat de versie op de site afwijkt omdat er baksoda wordt gebruikt. Dat kom je niet tegen in de klassieke versies van de saus. Maar wat betreft de overige ingrediënten zijn er veel overeenkomsten.
Ed Langer
De homepage van je website beginnen met een taalfout maakt geen goede indruk.
Er staat: In deze video leg ik uit wat Koken met Kennis inhoud. Het laatste woord moet zijn “inhoudt”
Eke Mariën
Oeps, inderdaad een grote blunder. Excuus
Eke Mariën
Slordige fout inderdaad. Excuus